دمنتور

وندر آرک: “من ۹ سال تمام زندگی خود را پای این کار گذاشتم.” گزارش جلسه دوم دادگاه

روزنامه وال استریت ژورنال سایت خود را مجددا با خبر جدیدی به روز کرده است. این بار صحبت هایی که امروز صبح در دادگاه انجام شده را بخوانید.
استیو وندر آرک در صحبت های خود اعلام کرد که او هنوز خودش را به عنوان بخشی از جامعه ی طرفداران هری پاتر می داند. جزو آنهایی که بخش اعظمی از اوقات فراغت خود را صرف تمام اموری که مربوط به هری پاتر می شد کردند. او بعد از مکثی ادامه داد: “من این کار رو کرده بودم.” بعد از آن جمله ش را عوض کرد و گفت: “من این کار رو کردم.”
امروز USA Today هم نوشت که وندر آرک گفته است: “همین طوره… همین طوره…” او دچار لکنت شده بود، بین جملاتش وقفه می افتاد. “سخت بود چون انتقادات زیادی نسبت به این کار وجود داشت، مسلما و قصد هیچ وقت این نبود که… این بخشی مهمی از زندگی من هست، به خاطر ۹ سال تمام یا بیشتری که وقت برای این کار گذاشتم.”
بقیه گزارش های امروز از دادگاه را در ادامه ی خبر بخوانید…

بعد از اظهارات امروز در دادگاه، قاضی رابرت پاتسرون با قطع اظهارات سوالی را در دادگاه بیان کرد. وال استریت ژورنال این طور نوشت:

قاضی پاترسون عینک خود را در آورد و رو به حظار کرد. “من نگران این مسئله هستم که این مورد قضایی بیشتر از اینکه توسط متهم و شاکی پیش بره، توسط وکلای قانونی جلو برده بشه.” او با ابراز تاسف ادامه داد: “استفاده ی درست از مواردی که شامل حقوق مولف میشن از یک طرف، و یک کمپانی بزرگ هم در طرفی دیگر… جامعه بایستی بدونه و ببینه که اگر راهی برای حل این ماجرا نیست، به خاطر این هست که شکایت قوی در این مورد وجود داره و این میتونه از یک راه یا راه های دیگری پیش بره. استفاده ی درست از مواردی که حاوی حقوق مولف میشن واضح نیست.”

استفاده ی درست از مواردی که شامل حقوق مولف می شوند، قانونی در ایالات متحده است که توسط ویکی پدیا این طور تعریف شده است: “استفاده ی محدود از مواردی که شامل حقوق مولف می شوند که نیازی به گرفتن اجازه از صاحب آن اثر ندارد، مثل استفاده برای تحقیق یا نقد و بررسی.”

امروز بقیه اتفاقات هم اعلام خواهیم کرد. این جلسه امروز تمام می شود و باز هم فردا و پس فردا ادامه خواهد داشت.