جیمز کامرون کمپانی “برادران وارنر” را به جهت ساخت جدیدترین قسمت فیلم «هری پاتر» مورد انتقاد قرار داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جیمز کامرون، کارگردان سرشناس هالیوود روز پنجشنبه اعلام کرد، کمپانی برادران وارنر با ساخت قسمت جدید «هری پاتر و یادگاران مرگ» در قالب سه بعدی مرتکب اشتباه شد.
به گزارش ورایتی، خالق فیلم «آواتار» اعلام کرد، برادران وارنر همان اشتباهی را تکرار کرد که پیش از این در ساخت فیلم «نبرد تیتانها» در قالب سهبعدی مرتکب شد.
جیمز کامرون سال گذشته با ساخت انیمیشن سهبعدی «آواتار» توانست رکورد فیلم «تایتانیک» را که قبلا در دست خودش بود را بشکند و عنوان پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای جهان را بهدست آورد.
کمپانی فاکس قرن بیستم ماه گذشته از توافق با جیمز کامرون برای ساخت دو قسمت دنباله «آواتار» خبر داد که طبق توافق، ساخت جدیدترین قسمت فیلم «آواتار» در پایان سال 2011 آغاز خواهد شد و قسمت دوم این فیلم دسامبر 2014 و قسمت سوم آن سال 2015 آماده اکران خواهند بود.
«آواتار» اولین فیلم داستانی جیمز کامرون پس از «تایتانیک» در سال 1997 است. ایده ساخت این فیلم به سال 1995 باز میگردد و تلفیقی از فیلم زنده و انیمیشن است. این کارگردان 56 ساله در سال 1998 با فیلم «تایتانک» موفق به کسب سه جایزه اسکار و جایزه گلدن گلوب بهترین فیلم شد.
جیمز کامرون که ماه گذشته بهعنوان شخصیتی که بیشترین تاثیر را بر علاقهمندان به سینما در انگلیس داشته است، انتخاب شد،
در سال 1981 اولین فیلم خود بهنام «پیرانا 2: تخمریزی» را کارگردانی کرد .
فیلم دوم کامرون «ترمیناتور» بود که کامرون آن را با بازی «آرنولد شواتزینگر» ساخت. برای ساخت این فیلم شش میلیون دلار هزینه شد و وقتی فیلم در سال 1984 در آستانه انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به نمایش در آمد کنایهای بر طلوع عصر زمامداری رونالد ریگان قلمداد شد و از آرنولد بهعنوان مخوفترین فرانکشتین نیم قرن اخیر سخن گفته شد.
پس از موفقیت غیرمنتظره «ترمیناتور» که 84 میلیون دلار درآمد داشت، کامرون در نگارش فیلمنامه «رامبو، اولین خون» همکاری کرد و سپس در سال 1985 فیلم «بیگانهها» را ساخت. پس از آن کامرون «ورطه» را در سال 1986 با بازی «اد هریس» ساخت.