رولینگ برای یافتن دختر گمشده پاداش میدهد

جی.کی.رولینگ یکی از آنهای شده است که برای یافتن یک دختر بچه انگلیسی گمشده، پاداش در نظر گرفته است. BBC گزارش داده است که نویسنده هری پاتر در میان چهره های مشهور دیگر پاداش 2.5 میلیون پوندی را سخاوتمندانه برای کسانی که اطلاعاتی در مورد سلامتی این دختر چهار ساله دارند، در نظر گرفته است. این دختر بچه در پرتغال گمشده است. برای کسب اطلاعات بیشتر از گم شدن "مادلین مکان" اینجا را کلیک کنید. در اینجا و اینجا هم اطلاعاتی ببیشتری درج شده است.
به روز شد
اطلاعات بیشتر به نقل از خبرگزاری میراث فرهنگی در ادامه خبر…

“جي. كي. رولينگ”، نويسنده كتاب هاي پرفروش “هري پاتر” از ثروت كلانش مبلغ زيادي را براي پاداشي پيشنهاد كرده كه براي يابنده دختربچه اي انگليسي كه در پرتغال ناپديد شده، درنظر گرفته شده است.
به گزارش آسوشيتد پرس، اين نويسنده سهم بزرگي از پاداش 3 ميليون دلاري را كه براي بازگرداندن اين دختربچه به انگلستان در نظر گرفته شده، برعهده گرفته است.
اين پاداش را روزنامه The News of the World براي پيدا كردن دختربچه درنظر گرفته بود و رولينگ هم اكنون در آن بيشترين سهم تك نفره را دارد.
اين روزنامه سهمي را كه رولينگ از اين پاداش تأمين مي كند، مبلغي سرسام آور خوانده است اما در عين حال اعلام كرده كه رولينگ خواسته است ميزان كمك او محرمانه باقي بماند.
بر اساس آنچه در اين روزنامه منتشر شده، مبلغي كه رولينگ به عنوان سهم خود در اين پاداش پيشنهاد داده، حتي بيشتر از 495 هزار دلاري است كه “فيليپ گرين” صاحب فروشگاه هاي Topshop پيشنهاد داده است.
رولينگ 41 ساله يكي از ثروتمندترين افراد بريتانيا است و ثروت او به يمن رمان هاي پرفروش هري پاتر و فيلم هايش حدود يك ميليارد دلار تخمين زده شده است.
“مادلين مك كان” 4 ساله روز دوم مه 2007 وقتي پدر و مادرش او و خواهر و برادر 2 ساله اش را هنگام رفتن به رستوراني در پرتغال تنها گذاشتند ناپديد شد.
پليس پرتغال همچنان در حال جستجو براي يافتن اين دختربچه است.
منبع بخش دوم خبر: خبرگزاری میراث فرهنگی