گزارش طرح جلد‌های جدید و انتشار ردپای شیطان همراه با تصاویر

همانطور که اطلاع دارید، کتابسرای تندیس مدتی هست که اقدام به طراحی مجدد جلد کتاب‌های هری پاتر کرده که برخی از جلد‌های جدید حتی در بازار کتاب کشور توزیع هم شدند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم که با مسئولین این انتشارات درباره‌ی این موضوع صحبتی کنیم و تصاویری هم از این جلد‌های جدید تهیه کنیم. طبق صحبتی که با دوستانمان در انتشارات کتابسرای تندیس داشتیم گفته شد که هنوز زمان مشخصی برای انتشار هر کتاب با جلد جدید مشخص نیست، کتاب‌ها با طرح جلد قدیمی باید به فروش برسند که نسخه‌ی جلد نو آن کتاب در بازار جایگزین بشه. اما چیزی که مشخص شده این است که تا نمایشگاه کتاب بعدی تهران همه‌ی کتاب‌ها با طرح جلد جدیدشون به فروش خواهند رسید و گفته شد که رنگ پس زمینه‌ی کتاب «هری پاتر و فرزند نفرین شده» هم در چاپ‌های بعدی کمی روشن تر خواهد شد. طبق گفته‌ی مسئولین کتابسرای تندیس پس از آماده‌سازی و چاپ شدن همه‌ی ۸ کتاب با جلد‌های جدید کتاب‌ها به صورت بسته بندی و پکیج کامل کتاب‌ها هم به فروش خواهند رسید.

تا الان که این گزارش تهیه شده کتاب‌های «هری پاتر و سنگ جادو»، «هری پاتر و حفره‌ی اسرار آمیز یا همان تالار اسرار»، «هری پاتر و جام آتش جلد ۱»، «هری پاتر و محفل ققنوس جلد ۲» و کتاب «هری پاتر و یادگاران مرگ جلد ۱» با طرح جلد جدید چاپ شده و در بازار کتاب کشور توزیع شده‌اند همچنین طرح جلد جدید کتاب‌های «هری پاتر و زندانی آزکابان» و «هری پاتر و شاهزاده‌ی دورگه» هم آماده شده اند که در روزهای آینده توزیع خواهند شد.

همچنین از آخرین کتاب خانم رولینگ که در ایران ترجمه شد یعنی کتاب «ردپای شیطان» که سومین کتاب از مجموعه کتاب‌های کارآگاه استرایک است هم تصاویری تهیه شد. این کتاب که چند روز پیش رسما در بازار کتاب کشور توزیع شده به گفته‌ی منتقدین و خواننده‌ها بهترین و جذاب‌ترین کتاب از مجموعه‌ی کارآگاه استرایک هست.

در زیر می توانید تصاویر مختلفی از طرح جلد‌های جدید کتاب‌های هری پاتر را مشاهده کنید. همچنین کتاب‌هایی که با طرح جلد جدید چاپ شده اند از داخل آن‌ها هم تصاویری تهیه شده که قیمت، نوبت چاپ و اندازه‌ی قلم آنها را می توانید ببینید.