گفتیم پیش درآمد هری پاتر که دست نویس جی.کی.رولینگ است و به موسسه خیریه واتراستونز هدیه شده است، به قیمت بیش از ۵۰ هزار دلار (۴۵ میلیون تومان) در حراجی خیریه لندن فروخته شد. رولینگ در رابطه با فروش این دست نویس این طور گفت:
او در گفتگویی در حراجی گفت: “نوشتنش خیلی برام جالب بود و مسلما از اینکه ۲۵ هزار پوند برای این امر خیر به فروش رفت خیلی خوشحال شدم.”
بقیه در ادامه خبر…
کسی که این کتابچه رولینگ را خریده، نامش هیرا دیگپال (Hira Digpal) سرمایه دار یک شرکت بانکی و اهل توکیو است. حالا وی قصد دارد این دست نویس را مجددا در حراجی خیریه دیگری برای فروش بگذارد.
دیگپال در مصاحبه ای تلفنی از توکیو گفت: “من کسی هست که مالک قطعه ای از تاریخ ادبیات هستم. فکر می کنم معامله بسیار خوبی انجام داده ام. و امیدوارم از فروشش بیشتر از این قیمت کسب کنم.”
متن کامل فارسی این کتابچه را می توانید اینجا در شبکه دیوانه ساز ایرانی مطالعه کنید.