دمنتور

هری پاتر و شاهزاده دورگه رکورد سینمای جهان را شکست

ایسنا: جدید‌ترین قسمت فیلم «هری‌ پاتر» موفق به ثبت رکورد جهانی جدید در سینماهای جهان شد. فیلم «هری ‌پاتر و شاهزاده نیمه‌اصیل» محصول کمپانی «برادران وارنر» در تعطیلات آخر هفته توانست فروش ۲۳۷ میلیون دلار را به‌دست آورد.

مجموع فروش جهانی این فیلم در پنج روز اول اکران به ۳۹۷ میلیون دلار رسیده است که رکورد جدیدی محسوب می‌شود.

این فیلم هم‌اکنون درحدود ۱۶ هزار سالن سینما در ۸۴ کشور اکران شده است و دراین مدت محدود تواسنته ۳۴ میلیون تماشاگر جذب کند. «شاهزاده نیمه‌اصیل» در انگلستان توانست رکورد دومین فروش آغازین سینما را به دست آورد که رکورد اول هنوز در اختیار قسمت قبلی «هری پاتر» است.

به گزارش اسکرین‌دیلی، انیمیشن «عصر یخی ۳» با فروش ۶۰ میلیون دلار از ۱۰۲ کشور، به مجموع فروش ۴۰۰ میلیون دلار رسید و در رتبه‌ی دوم پرفروش‌ترین‌ها ایستاد.