دنیل ردکلیف: با دیدن فیلم آخر روانی میشوید / رولینگ به من قول داده دیگر هری پاتر ننویسد

دنیل ردکلیف در مصاحبه ای جدید بار دیگر گفت که جی.کی.رولینگ به من قول داده است که دیگر هرگز کتابی از هری پاتر ننویسد.

ماجرا از این قرار بوده که وقتی دنیل شایعه نوشتن کتابی دیگر از رولینگ را می شوند، نیمه شب به جی.کی.رولینگ پیام کوتاه می فرستد و از او جریان را می پرسد. رولینگ هم در جواب به او می گوید به خاطر بازی بسیار خوبی که در بخش اول یادگاران مرگ کردی، این مژده را به تو می دهم که دیگر هیچ هری پاتری نخواهم نوشت.

در ادامه ی این مصاحبه ی جدید، دنیل در مورد آخرین فیلم گفت: “قراره این فیلم تبدیل به یک فیلم کاملا جنگی بشه. از لحظه ی شروع تا پایان بدون لحظه ای توقف این جنگ ادامه پیدا میکنه. قراره واقعا ماجراجویانه بشه. فکر میکنم که صادقانه مردم از دیدن این فیلم روانی بشن.”

عکس این خبر هم مربوط به بازدید اخیر اما واتسون از تئاتر “چگونه بدون تلاش در تجارت موفق شویم” با بازی دنیل ردکلیف است. اینجا را کلیک کنید تا در اندازه کامل ببینید.