تام فلتون: فیلم آخر به قدری هیجان انگیز شد، که در استودیو فراموش کردم صداگذاری کنم

تام فلتون در مصاحبه ای جدید از فیلم آخر هری پاتر و هیجان بالای آن صحبت کرده است. او در جواب به سوالی در مورد اینکه آیا صحنه هایی از نسخه نهایی فیلم را دیده است یا نه، گفت:

“بله، صحنه هایی رو هنگام ضبط مجدد صدایم بر روی برخی از صحنه های فیلم مشاهده کردم. بی نظیر شده بود. انقدر حواسم پرت شد که فراموش کردم روی تصویر صداگذاری کنم و غرق تماشای آن شده بودم و گفتم ‘خدای من، این باور نکردنیه!’ و تازه نسخه ای که من دیدم، نصف جلوه های ویژه روی اون قرار گرفته بود.”

او در ادامه گفت که فیلم در نمایش اختصاصی به یک سری از حضار بسیار موفقیت آمیز بوده است.

“دیوید همین روز بعدش به من گفت که این فیلم تو پخش نمایشی بالاترین امتیاز رو توی تمام فیلم های قبلی هری پاتر گرفت. ناگفته پیداست که یکی از فیلم هایی میشه که بیشترین استقبال و موفقیت رو می بینه. تمام عواملی که تو ساخت فیلم دست داشتن این موضوع رو میدونن. واقعا قراره هیجان انگیز بشه. بی نهایت نسبت به فیلم آخر هیجان زده هستم.”

در بخش های دیگری از صحبتش گفت که به همراه دوست دختر و سگش می خواهد به لس آنجلس نقل مکان کند. و در مورد کاراکتر دراکو مالفوی گفت که در فیلم آخر دراکو باید تصمیم میگرفت که طرف کدام جبهه باشد.