افتتاحیه آخرین فیلم هری پاتر هزاران گردشگر را به لندن کشاند

مراسم افتتاحیه آخرین فیلم هری پاتر در یکی از میدانهای لندن، هزاران گردشگر را به این شهر کشاند.

به گزارش ایسنا، در شرایطی که روز پنجشنبه هزاران نفر از علاقمندان و هواداران پروپا قرص هری پاتر از همه جای دنیا برای شرکت در افتتاحیه آخرین فیلم هری پاتر در در هوای بارانی در میدان ترافالگار شهر زیبای لندن کشور اروپایی انگلیس جمع شده بودند، مقامات صنعت گردشگری این شهر از رشد چشمگیر گردشگران لندن خبر داده‌اند.

به گزارش دیلی میرر، در طی روزهای گذشته هزاران تن پیش از آغاز اکران قسمت دوم هری پاتر و هدیه‌های مرگ ساعتها برای امضاء گرفتن از دانیل رادکلیف، اما واتسون، روپرت گرینت در میدان ترافالگار حضور داشتند که ادامه حضور آنها در لندن افزایش چشمگیر گردشگران این شهر را سبب شد، این در حالی است که لندن از ‌۲۷ جولای تا ‌۱۲ آگوست میزبان مسابقات المپیک نیز خواهد بود.

سری فیلم‌های پرفروش هری پاتر محصول کمپانی برادران وارنر هستند که پس از ‌‌۱۰ سال جذب مخاطب و درآمدزایی با اکران جهانی قسمت دوم هری پاتر و هدیه‌های مرگ پایان یافت تا پرونده این شخصیت پرطرفدار سینما برای همیشه بسته شود.

قسمت اول این فیلم کمتر از یک ماه پس از اکران ‌‌۶۱۱ میلیون دلار در خارج از آمریکا فروش جهانی داشت و پرفروش‌ترین فیلم کمپانی برادران وارنر در سال ‌‌۲۰۱۰ نام گرفت.

کمپانی برادران وارنر به لطف قسمت اول از هری پاتر و هدیه‌های مرگ توانست برای سومین سال متوالی موفق‌ترین استودیو فیلم‌سازی هالیوود نام بگیرد و با مجموع فروش ‌‌۸۸/۱ میلیارد دلار، بیش از ‌‌۱۸ درصد از کل بازار فیلم سینمای آمریکا را در اختیار داشته باشد.