دیوید عزیز تولدت مبارک

دیوید تولیس: متولد (۱ فروردین ۱۳۴۲) در شهر بلک پول انگلستان به دنیا آمد. او به همراه گروهی از دوستانش برای تحصیلات بازیگری به شهر لندن آمدند اما فقط او و یکی از دوستان نزدیکش موفق شدند که وارد مدرسه تئاتر گیلدهال شوند. او اولین نقش آفرینی خود را در سال ۱۳۷۲ در فیلم “برهنه” ایفا کرد. او و نقش زن مقابلش موفق شدن در برخی از جشنواره های گوناگون نامزد و برنده جوایزی شوند. او با “آنا فرایل” یکی دیگر از بازیگران انگیلیسی زندگی می کند و دختری به نام “گریسی” دارد. او در سال ۲۰۰۷ رمانی به نام “مرحوم هکتور کپلینگ” را نوشت و منتشر کرد.

همچنین او به نقش آفرینی در فیلم ” هفت سال در تبت” هم پرداخته است و یکی دیگر از کارهای او بازی در فیلم “قلب اژدها” می باشد.

قرار بود او در اولین پروژه هری پاتر نقش پروفسور کوییرل را بازی کند که در نهایت این نقش به یان هارت واگذار شد. اما با تغییر تیم در فیلم شوم هری پاتر “هری پاتر و زندانی آزکابان” او توسط آلفونسو کروآن برای بازی در نقش پروفسور ریموس لوپین استاد دفاع در برابر جادوی سیاه هاگوارتز انتخاب شد.

حال که فیلم ها به پایان رسیده است، می دانیم که او بهترین گزینه برای این نقش بود و چه زیبا نقش دوستی صمیمی و استادی جاودان را برای همه طرفداران هری پاتر ایفا کرد. صمیمانه میلادت را تبریک می گوییم در این سال جدید برایت موفقیت های چشم نواز را آرزومندیم. تولدت مبارک چهره بهترین استاد ما.