اما واتسون در فیلمبرداری پروژه “آخر دنیا”

قبلا در این خبر به اطلاع شما رساندیم که، اما واتسون قرار است در فیلم “آخر دنیا، End of the World” نقش شخصیت خود را بازی کند. ساعاتی پیش وب سایت رسمی اما واتسون با خبری به روز شد و اعلام کرد که طی هفته آینده به محل فیلمبرداری این پروژه خواهد رفت و مشغول بازی در قسمت هایی از فیلم خواهد بود که حضور دارد. این در حالی است که آخر هفته آینده از او برای حضور در جشنواره فیلم MTV دعوت شده تا در آنجا حضور پیدا کند و برای اولین تریلر آخرین کار خود با عنوان “مزایای سر به زیر بودن” را به نمایش عموم بگذارد.

در به روز رسانی سایت اما اینگونه نقل شده است که:

۲۸ می ۲۰۱۲

سلام به همه

با عرض پوزش از همه کمی کار در اینجا (پروژه حلقه بیلینگ) زیاد شده بود. امیدوارم در روزهای آینده بتونم بیشتر در سایت خبری بگذارم و قسمت های جدیدی در سایت اضافه کنم که باعث خوشحالی شما شود.

امسال اما در کنار روپرت دنیل و تام در بخش های مختلفی از جشنواره MTV برای بازی در فیلم “هری پاتر و یادگاران مرگ قسمت دوم” نامزد می باشند.