دنیل ردکلیف: بزرگترین ترس من، دوباره ساخته شدن هری پاتر است

دنیل ردکلیف، ستاره ی فیلم های هری پاتر در مصاحبه ای جدید با MTV بریتانیا، گفت حدس می زند که فیلم های هری پاتر ۲۰ سال بعد بازسازی شوند.

این بازیگر ۲۲ ساله که در موفق ترین پدیده سینمایی تاریخ بازی کرده بود، احساسات متفاوتی را نسبت به آینده هری پاتر دارد.

او گفت:” یه چیزی که خیلی ازش میترسم این هست که ۲۰ سال بعد یا بیشتر، بیان و این فیلم ها رو بازسازی کنن. تا به مرحله ای برسه که سطح توجه دنیا [نسبت به هری پاتر] پایین بیاد، احتمالا فقط ده سالی طول میکشه تا مردم دوباره آماده دیدن نسخه بازسازی شده فیلم ها بشن.”

“حالا اگر این اتفاق بیافته، منم برمیگردم و نقش لوپین رو بازی میکنم یا هر کس دیگه ای که ۲۰ سال بعد دلم خواست نقشش رو بازی کنم.”

علاوه بر این، دن زیاد هم مشتاق نیست که فیلم ها را بصورت سه بعدی ببیند.

او گفت: “شاید اصلا این تب فیلم های سه بعدی یه چیز گذرا باشه و بعدا از بین بره. کی میدونه؟ نمیدونم ولی مطمئنم که قراره کلی جعبه و کالکشن از هر مدل فیلم سه بعدی منتشر بشه.”

“از این نظر که چه تاثیری روی زندگی من میذاره، باید بگم در واقع تاثیری نداره. فقط باید روی چیزهای مختلف دیگه ای رو هم امضا کنم. اون وقت میشه یه بسته فیلم جدید با امضا. چیزی که همیشه در مورد فیلم سه بعدی میگم این هست که به درد من نمیخوره. اصلا ازش خوشم نمیاد.”

با این حال گفت که علاقه دارد در فیلم های ابرقهرمانی، نقش اصلی را بازی کند. مخصوصا در نسخه سینمایی فیلم “فلش” دوست دارد نقش اصلی را بازی کند.

او ادامه داد: “خیلی از کتاب های کمیک تا حالا فیلم شده. ولی فکر نکنم کسی تا حالا فلش رو ساخته باشه و این فیلمی هست که دلم میخواد توش باشم.”

در آخر هم در پاسخ به سوالی در مورد اینکه دلش برای چه چیزی در هری پاتر تنگ نمیشود؟ گفت برای بازی کوییدیچ و لباس یونیفرم مدرسه ای که باید می پوشید. گفت اگر هیچ چیزی به تن نداشتم، راحت تر بودم! (به شوخی!)