مصاحبه کاملا جدیدی از جی.کی.رولینگ، شب گذشته توسط گاردین منتشر شد که در بخش های مختلف خبری، جزئیات آن را به اطلاع شما می رسانیم. جهت مشاهده ویدیوی این مصاحبه و دسترسی به متن کامل انگلیسی آن، به اینجا در گاردین مراجعه کنید. این مصاحبه در بخش های مختلفی در دمنتور منتشر شده است. در اینجا بخش اول، بخش دوم و بخش سوم را مطالعه کنید.
وقتی از او در مورد طلایی ترین ملاقات های زندگیش سوال می شود، از دیدار با باراک اوباما و سخنگوی افسانه ای دموکرات ها، باب شروم نام برد. در پاسخ به این که تا به حال شده که بصورت مخفی جایی وارد شود تا کسی او را نشناسد؟ هم گفت: “آره، فقط یک بار اینکارو کردم. اونم وقتی بود که میخواستم لباس عروسیم با «نیل» رو بخرم.” وقتی از او پرسید با چه لباس مخفی رفت؟ خندید و گفت برای اینکه قصد دارد دوباره از آن استفاده کند، نمی تواند بگوید.
در مورد اینکه بعضی ها اسم او را به اشتباه راولینگ تلفط می کنند هم گفت که برایش اهمیتی ندارد و به هر نوع تلفظی در صدا کردنش پاسخ می دهد. گفت در امریکا اکثرا او را به نام جی.کی.رولینگ می شناسند ولی در اینجا به او جو رولینگ می گویند. گفت نام «جی.کی.رولینگ» را که برای کتاب هایش استفاده می کند را دوست دارد.
گاردین می نویسد با اینکه او همیشه به نویسندگی اشتیاق داشت، اما حالا خودش را مسئول امپراتوری بزرگ تجاری می بیند که به هالیوود وصل شده و فیلم های آن رکوردهای باکس آفیس را شکستند. جو در این مورد گفت: “واقعا خسته کننده س. باید سیاست بیشتری به خرج بدم؟ اصلا برام اهمیتی نداره. هیچ چیزی در دنیای تجارت تا این حد برام اهمیت نداره که به خاطرش از چند ساعت داستان نوشتن دست بکشم. هیچ چیزی. البته این حرفم بوی ناشکری میده چون کلی پول برام آورده و واقعا به خاطرش ممنونم. اما چیزی نیست که برام جذاب باشه و خیلی موقعیت های دیگه ای هم پیش اومد که کلی درآمدزایی می کرد و ردشون کردم.”
بنگاه های تبلیغاتی زیادی قصد استفاده از شخصیت های پاتر را داشتند و حتی رستوران مک دونالد میخواست بسته غذایی هری پاتری بفروشد، اما همگی پاسخ منفی گرفتند. رولینگ در این مورد گفت: “از قرار ملاقات های تجاری متنفرم. این حقیقت داره که وقتی پول زیادی به دست میارین، آدم هایی زیادی هم سراغتون میان و ایده هایی میدن که این پول رو چند برابر کنی. و بعدش هم ناامید میشن که باهاشون مخالفت میشه.”
عکس این خبر مربوط به مراسم افتتاحیه فیلم نهایی در لندن است که جو رولینگ و همسرش (نیل) را نشان می دهد.
ادامه این مصاحبه:
بخش اول – بخش دوم – بخش سوم – بخش چهارم – بخش پنجم – بخش ششم
دیدگاهها
31 پاسخ به “بخش چهارم: پوشش مصاحبه جی.کی.رولینگ – طلایی ترین ملاقات زندگیم، دیدار با باراک اوباما بود”
عالی بود ممنون از خبر!!!
کی می دونه شاید با شنل نامرئی هری میره!
درضمن زیاد خوشم از این ملاقاتطلاییش نیومد….
نمی دونم ولی انتظار یه چیز بهتری مثل اسم یه نویسنده که بچه گیاش دوستداشته ببینه ش رو می فت رو داشتم یا یه چیز دیگه این کارش یه نمه تبلیغاتی بود…
ممنون
به چه خبرایی! خستگیم در رفت…خوب اینایی که گفته خیلی عالیه خوشم اومد یعنی همه خوششون میاد که آدم مادی نباشه و اینا ..ولی به نظر من اوباما تبلیغه..با اینکه میتونه نباشه ولی هست!!!!
آفرین بانو…
یعنی چی انقدر خودشونو به هری می چسبونن که مشهور شن…
اه..
چرا اونوقت؟؟؟؟؟؟
این کارش کاملا تبلیغاتی بود .
ممنون بابت خبر
حالا آدم قحطی بود؟ :)
ممنون از خبر
یعنی چی آدم قحطی بودمهیارجان؟!!!!خوب این شخص رئیس جمهورتوسعه یافته ترین کشورجهانه یعنی در واقع مرداول سیاست کل جهان محسوب میشه برای یه نویسنده ازاین بهتر نمیشه که بامرد اول سیاست جهان ملاقات کنه.اگراون رومیگید آدم قحطی پس دیگه بقال سرکوچه روچی میگید؟؟؟؟؟؟:D
فقظ تواون عکسه که باراک اوباما نیست؟!کیه؟نمیشناسمش-اگه یکی لطف کنه بگه خیلی اش ممنون میشم….
آخرمطلب نوشته که…….اون شخص”دکترنیل موری”شوهرخانم رولینگ هست.
خوب معلومه که برای یه نویسنده ملاقات بارئیس جمهورتوسعه یافته ترین کشورجهان که درواقع مرداول سیاست جهان محسوب میشه طلایی ترین ملاقات عمرش باشه.هرکسی وهرنویسنده ای نمیتونه به همچین چیزی برسه.
راستی خودمونیما این شوهر رولینگ اصلاًبه خودش نمیاد!!!!!!تازه بایدبگم که شوهرش(دکترنیل موری)دکترهم هست درحالی که دکتربودن هم اصلاًبهش نمیاد!!!!!
من که پنج روز قبل تو مک دونالد بودم.اگه غذای هری پاتر هم داشت می خوردم.
همسرش این شکلیه؟؟؟!!!نمی دونستم.
ممنون از مطلب
خیلی از استفاده ی تبلیغاتی از یک داستان و شخصیت هاش بدم میاد… اصلا درست نیست که داستانی رو که این هم طرفدار داره و ازکوچیک و بزرگ طرفدار داره ، دست مایه ی تبلیغات مسخره برای مک دونالد بکنن.
این یه نوع سواستفاده از اثر برای سودآور تر کردن تجارته…واقعا تمام ارزش کتاب رو زیر سوال می بره
سیاست مداریش از توی هری پاتر معلوم بود
دمش گرم
ولی من نمیفهمم نویسنده رویایی ما آخر سر پولداره یا بی پول….؟
باراک خوب به کنار ولی این جماعت که هر روز یه لباس می پوشن!!!حالا چی شد که با لباس عوض کردن مخفی می شن؟!
رولینگ قشنگ معلومه که پولش زیادی کرده.
ممنون از زحماتتون !
رولینگ علاوه بر قوه تخیل عالیش خیلی هم باهوشه.
کار خوبی میکنن ! هری پاتر که مسخره نیست که براش بسته ی غذایی درست کنن !! این نشون میده که خانم رولینگ اهل مادیات نیست …
حاجی یه فرصتی بده نفس بگیریم زود زود بخش ها رو نزن
با سیاستش حال کردم :)))) عکس و مطلب هم خیلی خوب بودند
ممنون از خبر
ااا؟!چه خوب…(الان این حس بیرمقی بازگشت از مدرسس!!!)
ممنون
به نظرم فیلسوف هم شده !!!
جواباش جالبه >…..
متن جالبی بود…….. جی کی هم این روزها عجیب و غریب داره تو مصاحبه هاش صحبت میکنه…. جی کی رو چه به سیاست….!!!
ممنون از خبر رسانی فوق العاده تون.
چه سرعتی داره
واو من خیلی وقته درمورد بسته های غذایی مک دونالد که اسباب بازی های کارتون ها و فیلم های معروف رو داره شنیدم فک می کردم که هری پاتر رو هم بذارن ولی مث اینکه اینطور نیست.
اصلا هم مهم نیس که آمریکاییا اونو جی.کی.رولینگ یا اینگلیسی ها اونو جو رولینگ صدا می کنن.مهم اینه اون برای ما ملکه ی قصه هاس.
ممنون
بابا خب پولات واست مهم نیست یکم بده به ما
یعنى سرعت عملتون منو کشته
دمتون واقعاً گرم
خیلی سیاستمداره
چه کسی هم!