خبر فوری: ادامه داستان هری پاتر رسما تایید شد: هری پاتر و فرزند طلسم شده

دقایقی پیش رولینگ اعلام کرد «هری پاتر و فرزند طلسم شده» که به نظر می‌رسد ادامه‌ی داستان اصلی بعد از کتاب هفتم باشد، سال آینده در لندن به نمایش در خواهد آمد.

این اطلاعیه به مناسبت هجدهمین سالگرد انتشار «هری پاتر و سنگ جادو» اعلام شده است. تمام جزییاتی که تا به حال از این خبر منتشر شده را در ادامه همین خبر می‌توانید مطالعه کنید:

رولینگ در توییتر:
امروز به دو دلیل خیلی روز ویژه‌ای برای من هست. اول اینکه هجده سال پیش در چنین روزی بود که هری پاتر و سنگ جادو در بریتانیا منتشر شد. [دوم اینکه] فوق العاده هیجان زده هستم که اعلام کنم نمایش جدیدی با عنوان «هری پاتر و فرزند طلسم شده» سال آینده در لندن به روی صحنه خواهد رفت.
قرار هست داستان جدیدی به همت جک ترون (نویسنده)، جان تیفانی (کارگردان) و بنده گفته بشه.
نمیخوام بیشتر از این درموردش چیزی بگم، چون نمیخوام شیرینی خبری که میدونم فوق العاده برای طرفدارها خوش‌حال کننده خواهد بود رو از بین ببرم.
هر چند میتونم این نکته رو بگم که این داستان پیش‌مقدمه داستان اصلی نیست. (دمنتور: پس احتمالا از ادامه داستان کتاب هفتم خواهد بود)
جهت جواب به یک سوال اجتناب ناپذیر و البته منطقی که چرا فرزند طلسم شده بصورت کتاب منتشر نمیشه باید عرض کنم که مطمئنم وقتی مخاطب‌ها نمایش رو ببینن، قبول خواهند کرد که این داستان تنها مناسب نمایش خواهد بود.
تا به حال به اندازه غیرقابل شمارشی پیشنهاد از افراد مختلف طی این سال‌ها برای ادامه داستان هری پاتر داشتم. ولی جان و سونیا فریدمن تیم رویایی من هستند.
لذت ادامه هری پاتر با اینها بسیار لذت بخش بود. و به زودی این لذت با شما هم به اشتراک گذاشته میشه تا بخش‌های ناگفته داستان هری پاتر رو ببینید.